Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

20. 06. 2020. 16:22 >> 17:46
6

IVANOVIĆ

Prvi posao novog predsjednika Opštine, deblokada računa

Predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović kazala je da u toj partiji žele da opština normalno funkcioniše. Ona je istakla da ukoliko Upravni sud utvrdi da njihovi predlozi za razrješenja nijesu u redu iz suštinskih razloga, da će poštovati tu odluku. Poručila je da prvi posao novog predsjednika Opštine mora da bude deblokada opštinskog računa.

"Vršilac dužnosti predsjednika Opštine Budva nakon izbora organizovao je dijalog sa predstavnicima političkih partija u Budvi. Svi smo se odazvali i prihvatili legitimnog predsjednka čiji je izbor potvrđen objavom u Službenom listu Crne Gore, u sekciji Opštinski propisi", kazala je Ivanović.

Ivanović je ponosna što je Bulatović, vršilac dužnosti predsjednika Opštine, iz njene partije. Ona je istakla da će poštovati svaku zakonitu odluku, kako skupštinsku, tako i sudsku.

"Ukoliko Upravni sud utvrdi da naši prijedlozi za razrješenja nijesu u redu iz suštinskih razloga, mi ćemo se povući, poštujući odluku nadležni državnih institucija", istakla je Ivanović.

Ona je poručila da prvi posao novog predsjednika Opštine mora da bude deblokada opštinskog računa hitnim dopisom predsjedniku Vlade i ministru finansija, sa namjerom razrješenja pitanja koje opterećuje sve zaposlene u opštini Budva i sve građane Budve.

"Uvijek smo za dijalog, ali onaj koji se vodi na uzajamnom poštovanju i uvažavanju, uzimijaći u obzir objektivne okolnosti, da su neki smijenjeni, a neki novi izabrani", kazala je Ivanović.

Ona je dodala da Crnogorska više neće učestvovati u dijalogu koji se, kako je kazala, vodio kao danas.

"Mi smo novo rukovodstvo koje želi da opština normalno funkcioniše i sva odgovornost je na onima koji to ne žele da prihvate. Mi smo u Budvi održali obećanje i u buduće ćemo, i to znaju svi građani Crne Gore. Sada nam predstoje izbori, pa će građani odlučiti ko je kako radio i ko je imao dobru namjeru da se iz Budve nikad ne pošalju one slike koje se šalju od postavljanja šatora na ovamo", zaključila je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније