Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

23. 06. 2020. 12:10 >> 12:25
10

CB PODGORICA

Carević i Jovanović danas na saslušanju

Smijenjeni predsjednik Opštine Budva Marko Carević dobio je poziv Centra bezbjednosti Podgorica da danas u 14 sati dođe u glavni grad i da izjavu pred Specijalnim policijskim odjeljenjem.

Carević je na pres konferenciji saopštio da da se u pozivu navodi da je neophodno da da obavještenje u svojstvu građanina zbog prijave koja je podnijeta zbog zloupotrebe službenog položaja.

Poziv za saslušanje je uručen i njegovom šefu kabineta Nikoli jovanoviću.

"Ja ću se odazvati i bez problema odgovarati na sva pitanja", rekao je Carević, prenosi Pobjeda.

Naveo je i da je Opština Budva danas uhapšena.

"Jutros se desilo kršenje Ustava i zabrana zaposlenima da rade. To je jedan primjer koji ćete rijetko naći u svijetu, ali vidimo direktnu osptrukciju, da niko ne brine o građanima i gradu, o budžetu grada i države, već da brinu o svojim partijskim interesima", rekao je Carević.

On je ocijenio da nerazumna odluka o blokadi ulaza u zgradu Opštine, "koja ide direktno na štetu građana Budve i svih ljudi koji žele nešto da rade".

"Očekujemo otvaranje granice sada u petak a upravo dobijamo blokadu rada od strane policije", naveo je Carević.

Podsjetimo, policija je jutros blokirala ulaz u opštinu Budva, a ulaz nije dozvoljen službenicima ni razrješenom ni novom rukovodstvu opštine.

Carević i smijenjeni predsjednik SO Budva Krsto Radović došli su ispred zgrade Opštine, ali im nije dozvoljeno da uđu.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније