Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 07. 2020. 11:31 >> 11:29
7

SPOKOJNO DOČEKUJU IZBORE

DPS: Mojkovac - grad koji se gradi

Mojkovac je grad koji se gradi, a to je vidljivo na svakom pedlju opštine, kako u gradskom jezgru, tako i u selima, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Baš zato, kako kažu, DPS u Mojkovcu "spokojno, ali i ponosno, dočekuje predstojeće parlamentarne izbore".

"I jedno i drugo zbog iscrpnog i kontinuiranog rada na afirmisanju svih raspoloživih resursa našeg grada. Višemilionska ulaganja Vlade u razvoj sjevera, itekako su vidljiva na teritoriji naše Opštine. Kapitalni projekat izgradnje ski centra Žarski otvara vrata Mojkovca kao grada turizma, atraktivnog podjednako i zimi i ljeti", navode iz mojkovačkog DPS-a.

Poseban značaj tog Projekta, kako kažu, ogleda se u pružanju izuzetnih mogućnosti poljoprivrednicima da plasiraju svoje proizvode, seoskim domaćinima da prihoduju od eko turizma, a ugostiteljima da unaprijede svoju ponudu i profit.

"Urbani izgled Mojkovca dobiće uskoro svoju novu vizuru sa završetkom radova na projektu pasarela. Riječ je o kapitalnom projektu koji, kada bude završen, će spajiti centar grada sa sportsko-rekreativnom zonom i rijekom Tarom. Lokalna samouprava posebnu pažnju poklanja poljoprivrednicima, što je još jednom potvrdila kroz projekat 'Sadimo za naše dobro, da nas naša zemlja hrani' i to će se ostvariti kroz 30 hektara novih zasada", ističu u DPS-u.

Cilj je, poručuju, urban, ekonomski ojačan i turistički prepoznatljiv Mojkovac.

"Upravo zbog naše politike prirodno je govoriti o budućnosti Mojkovca kao grada u kojem će mladi ljudi pronaći svoje mjesto za život, rad, porodicu i karijeru zbog čega će naša politika biti dominantna i poslije 30. avgusta", saopštio je Opštinski odbor DPS Mojkovac.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније