Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina; Objavio: O.Z.

02. 08. 2020. 17:37 >> 17:38
1

MAŠOVIĆ NOSILAC LISTE

DPS Andrijevica predala listu za lokalne izbore

Demokratska partija socijalista (DPS) Andrijevica predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji odborničku listu za predstojeće lokalne izbore, koji će biti održani 30. avgusta.

Kako je saopšteno, na listi, „Za Andrijevicu! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“, nalazi se 30 kandidata, a nosilac je predsjednik te opštine Srđan Mašović.

Mašović je kazao da DPS ima jasno zacrtan program, ciljeve i viziju razvoja Andrijevice.

„Ono što je najbitnije jeste da se u Andrijevici, u proteklom periodu, u raznim sferama društva uspjelo zaposliti oko 200 mladih ljudi. Napravili smo od Andrijevice jednu modernu savremenu i urbanu sredinu i tako ćemo zasigurno nastaviti i u narednom periodu“, rekao je Mašović.

On je najavio da će nova hidrocentrala početkom septembra početi sa radom, a u njoj će pošeti da radi dvadestak građana Andrijevice

„Rekonstruisali smo 17 kilometara gradskog vodovoda, napravili smo avanturistički centar i počinjemo gradnju novog turističkog kompleksa. Otvara se kasarna u Prljanjama gdje će biti zaposleno oko 200 mladih vojnika“, dodao je Mašović.

Prema njegovim riječima, nije potrebno ni potrebno naglašavati šta u maloj Andrijevici znači 200 plata.

„Završićemo i kuću voća tako da će uskoro iz Andrijevice izlaziti finalni proizvod. Napravićemo kolektor za prečišćavanje otpadnih voda. Ono što želim obećati je da ćemo ući i u izgradnju sportske hale“, poručio je Mašović.

On je rekao da DPS sa koalicionim partnerom Socijaldemokratama Crne Gore ima jasnu viziju razvoja Andrijevice.

„I zato ćemo mi 30. avgusta, i to mogu da obećam, odnijeti najubjedljiviju pobjedu“, kazao je Mašović.

Predsjednik Opštinskog odbora Radisav Vulević rekao je da su Socijaldemokrate zajedno sa DPS predale koalicionu listu za predstojeće lokalne izbore 30. avgusta.

"Želim da istaknem da je lokalna uprava napravila puna toga za poboljšanje života građana Andrijevice. Zajedno ćemo istrajati na tom putu za dobrobit svih naših građana“, zaključio je Vulević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније