Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 09. 2020. 18:22 >> 18:46
4

ČESTITKA ĐUKANOVIĆ

"Rožaje neodvojivi dio svih uspjeha CG"

Rožaje sa svojim ljudima je simbol multietničnog sklada, neodvojivi dio svih vrijednosti i uspjeha savremene Crne Gore, kao i njene slavne istorije, navodi se u čestitki predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića uputio povodom 30. septembra.

"Rožaje sa svojim ljudima je simbol multietničnog sklada, neodvojivi dio svih vrijednosti i uspjeha savremene Crne Gore, kao i njene slavne istorije. Poseban doprinos Rožajci su dali obnovi države, kao što su doprinosili i vođenju državne politike koja je našu zemlju uvela u NATO, učinila je liderom u pregovaračkom procesu sa EU, i nezaobilaznim faktorom regionalne stabilnosti. Jednako i na unutrašnjem planu, na kojem je Crna Gora posljednjih decenija doživjela ekonomski i demokratski preporod", navodi se u Đukanovićevoj čestitki predsjedniku Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicima i svim građanima Rožaja.

Predsjednik Crne Gore istakao je da građani Rožaja pokazuju odgovornost i u suočavanju sa novim izazovima, tokom pandemije novog korona virusa.

"Vjerujem da ćete svojim tradicionalno dokazanim pregalaštvom i preduzimljivošću, uz adekvatnu valorizaciju izdašnih resursa, isto tako odgovorno raditi i na bržem prevazilaženju posljedica COVID 19. Rožaje ima izgledne šanse za brži razvoj i unapređenje kvaliteta života svojih ljudi, na dobro cijele Crne Gore, u okviru strategije za Sjever, kroz bolju infrastrukturnu povezanost i korišćenje prirodnih i drugih potencijala, što će nadam se prepoznati i nova izvršna vlast“, zaključuje se. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније