Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 10. 2013. 18:30 >> 18:34

REAGOVANJE

DPS: SNP nije iskoristila svoju priliku

Cetinjski odbor Demokratske partije socijalista u reagovanju na saopštenje Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije Cetinje tvrdi da ta partija nema dodira sa faktičkim stanjem i da su i sami bili na vlasti u prijestonici a nijesu uradili ništa da pomognu svom gradu.

Da je ko neupućen pokušao da pročita saopštenje Socijalističke narodne partije, pomislio bi da je riječ o političkoj grupaciji koja, u najmanju ruku, nastoji da na predstojećim lokalnim izborima osvoji apsolutnu većinu. I iz takve pozicije, predstavnici SNP još jednom hrabro izriču tvrdnje za koje i sami znaju da nemaju dodira sa faktičkim stanjem,tvrde u DPS-u. 

 

 

Oni se pitaju „odakle pravo predstavnicima Socijalističke narodne partije da izriču tvrdnje poput današnjih, posebno kada se zna da su i sami bili u prilici da vrše vlast – pa nijesu uradili baš ništa kako bi pomogli svom gradu i podstakli njegov razvoj“. 

„Čudno je kada neko spočitava Demokratskoj partiji socijalista na tome što se sjetila i razvojnih projekata, i Lovćena, i veličine Njegoša, i svega ostalog o čemu iz SNP govore. A tužno je kada takve primjedbe dolaze od nekoga ko se ničega od toga nikada nije sjetio. 

I tužno je kada takva politička struktura pokušava da se predstavi kao zaštitnik interesa grada i građana. Kada su imali priliku da taj interes štite, takođe su se proslavili – Cetinje ih pamti kao frakciju kojoj je trebalo najmanje vremena da obori sopstvenu koalicionu gradsku vlast“podsjećaju predstavici cetinjskog DPS-a. 

Oni naglašavaju da „sve to, dovoljno govori o ozbiljnosti i snazi argumenata Socijalističke narodne partije, koja opet, po ko zna koji put, predočava sopstvene spoznaje o tome kako će zbaciti aktuelnu lokalnu vlast. Umjesto što gromoglasno najavljuju velike pobjede i potvrdu imaginarne političke snage, predstavnici SNP za promjenu bi trebalo da razmisle o tome koliko će mandata u gradskom parlamentu osvojiti 16. Novembra“. 

„No, kako smo već navikli, umjesto fokusiranja na sopstvene, predstavnici SNP i dalje će sa pažnjom i ne baš suvislim komentarima pratiti aktivnosti Demokratske partije socijalista i predstavnike lokalne vlasti – prvo je na redu bila crkva, sada su to razvojni projekti, a već sjutra, u još jednom pokušaju obrušavanja, čekaju ih novi porazi,“kaže se u reagovanju cetinjskog odbor DPS-a na saopštenje cetinjskog SNP-a.

 

           

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније