Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Autor: I. P. [ Izvor: rtcg.me ]

28. 10. 2020. 11:10   >>  23:13 16

KRIVOKAPIĆ NA TVITERU

Moguće učešće političara u novoj vladi

Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić ne isključuje mogućnost učešća političara u novoj izvršnoj vlasti, ukoliko oni svojom biografijom zadovoljavaju uslove za predloženu funkciju.

Krivokapić je na svom Tviter nalogu napisao da ostaje pri stavu da "svi kandidati za ministre u novoj Vladi moraju proći provjeru kompetencija za funkciju na koju su predloženi".

"To ne isključuje učešće političara u Vladi ukoliko svojom biografijom zadovoljavaju kompetentnost za predloženu funkciju", rekao je Krivokapić.

Ranije danas, potpredsjednica Građanskog pokreta URA Božena Jelušić kazala je Radiju Crne Gore kako jedino ekspertska vlada, sa nužnim izuzetkom da mandatar mora da bude iz redova poslanika, dolazi u obzir.

Krivokapić na Tviteru dodaje i da je ohrabren učinjenim napretkom u sastavljanju nove vlade.

"Iako pojedini koalicioni partneri u odgovoru na moju inicijativu nijesu dostavili prijedlog kandidata za ponuđene resore, ohrabren sam učinjenim napretkom u sastavljanju Vlade, posebno činjenicom da koalicije načelno prihvataju da resore treba da vode prije svega stručni ljudi", kaže Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније