Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 11. 2013. 12:17 >> 12:17
3

''NOVE SNAGE''

Borančić predsjednik mladih liberala

Mladi Liberalne partije, na III redovnoj Konferenciji, 31.oktobra u Podgorici, izabrali su predsjednika i rukovodstvo mladih. Jednoglasno, delegati iz svih opština za novog predsjednika Mladih izglasali su Ammara Borančića, dosadašnjeg koordinatora mladih i predsjednika mladih liberala u Baru.

Usvojeni su i novi Statut i Program Mladih liberal, koji sadrže glavne odrednice daljeg rada i djelovanja u skladu sa modernim, evropskim i liberalnim duhom i potrebama crnogorskog društva.

U Programu su označeni glavni problemi mladih u Crnoj Gori koji se tiču zapošljavanja, reforme ekonomskog i obrazovnog sistema, zdravlja mladih, nasilja, kao i stanje u sportu i kulturi i ponuđena konkretna rješenja.

Novi predsjednik Mladih LP, Ammar Borančić poručio je da se Crna Gora nalazi u jednoj od najtežih kriza, u posljednih nekoliko decenija, a da najveći teret krize snose upravo mladi koji nemaju mogućnost za  samostalni život ili poslovanje i koji trpe posljedice konstantnog obesmišljavanja i urušavanja obrazovnog i socijalnog sistema.

''Mi liberali i mi mladi i slobodni ljudi, koji su uvijek i svuđe bili pokretači svih promjena, moramo imati snage i pameti da budemo pokretačka snaga jedne prosperitetne, napredne, moderne i evropske Crne Gore. Sa istim onim entuzijazmom, sa kojim su je naši stari liberali odbranili i obnovili, mi je moramo izgraditi prema svojim idejama i potrebama i potrebama svih ljudi koju u njoj žive'', kazao je Borančić.

Konferenciji su prisustvovail i predsjednik i poslanik LPCG Andrija Popović, generalni sekretar Esko Šainović, kao i koordinator mladih Mirza Krcić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније