Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 02. 2021. 10:33   >>  10:33 14

GP URA

"SDP čini sve da građanske CG ne bude"

SDP je prihvatio taktiku DPS-a “poslije mene potop", odnosno da Crna Gora ne treba da postoji ako nema njih u toj priči, saopštili su iz Građanskog pokreta URA, reagujući na izjavu zamjenika predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Borislava Banovića.

Banović je kazao da će mandat Vlade Crne Gore trajati duže nego što se trenutno čini uprkos uslovljavanjima, oštrim porukama i prijetnjama unutar parlamentarne većine.

Kako poručuju iz GP URA, SDP u ovom trenutku čini sve da građanske Crne Gore ne bude.

“Svu svoju snagu usmjerili su na građansku Crnu Goru. Njih interesuje samo nacionalistička Crna Gora, podijeljena po šavovima, kako bi što lakse vladali”, navode iz URE.

Iz URE poručuju da je SDP držao vreću dok se pljačkala Crna Gora.

“Danas su prišipetlja DPS-u i nije im URA kriva što su se pokajali zbog 2015. godine”, poručuju iz GP URA.

Iz Građaskog pokreta URA ističu da su funkcioneri SDP-a, kako kažu, tvorci partijskog zapošljavanja i srozavanja crnogorskih institucija.

“Kao takvi, izgubili su svako pravo, a najviše moralno, da vode brigu o crnogorskom društvu i državi, jer smo imali prilike da vidimo kako je to izgledalo. Želimo im srećno pomirenje sa SD-om i političku prošlost, koja im se, nakon izbora u Nikšiću, bliži”, zaključuju iz GP URA.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније