Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ RTCG Portal ]

14. 03. 2021. 23:14   >>  15. 03. 2021. 06:19 38

DAMJANOVIĆ

"DPS pokazao snagu, nadamo se vlasti"

Nositeljka liste"Evropski tim za Nikšić", Sanja Damjanović, saopštila je da je ta koalicija ostvarila ubjedljivu pobjeda, sa preko 40 odsto glasova, i da se nada da će uskoro formirati vlast.

"Pokazali smo dominantnost, što nije ni čudno jer jer evropski put jedini put razvoja i prosperiteta. Ovaj broj glasova nije dovoljan da sami formiramo vlast, međutim u svakom normalnojm društvu, mi bi našli partnera i uspjeli da sprovedemo naš superiorni program. Nadam se da ćemo realizovati tu koaaliciju", kazala je Damjanović na konferenciji za medije.

Ona se zahvalila građanima koji su prepoznali superiornost programa te koalcije.

Istakla je da je DPS pokazao snagu, te da su osvojili preko 1.00 glasova više nego na parlamentarnim izborima.

"DPS je donio veliko sjutra našoj Crnoj Gori", saopštila je Damjanović i istakla da će joj biti žao ukoliko, već sjutra, ne počnu sprovoditi svoj program. 

Nikolić: Spremni na sve vrste aranžmana

Portparol DPS-a Miloš Nikolić poručio je da opoziciji nije uspjelo ono što su naumili.

"Jer smo uzeli 1000 glasova više nego na parlamentarnim izborima. DPS je ubjedljivo najjača politička stranka u Crnoj Gori i mislim da sa rezultatom od 41% ne bi mogla da bude nezadovoljna, takvim rejtingom i takvim rezultatom. Još više smo ponosni kada znamo šta je sve bilo uprto ne samo protiv nas, nego i protiv svega crnogorskog. Zagovornici srpskog sveta doživjeli su jedan brodolom večeras. Nema nikakve dileme, mi smo apsolutno pobjednici ovih izbora. Jedino ostaje da se vidi u narednom periodu da li ćemo moći da formiramo vlast", ocijenio je Nikolić.

On je kazao da je "Evropski tim za Nikšić" spreman na sve vrste aranžmana i dogovora koji se temelje na evropskim vrijednostima.

Пратите нас на

Коментари38

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније