Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 03. 2021. 22:58 >> 22:56
3

MI PORUČILA

"URA bi da skrene pažnju sa stvarnih namjera"

Iz NVO Montenegro International večeras je saopšteno kako je GP URA danas, u nepotpisanom saopštenju, pokazala svu ljepotu vlasti, objavivši dostupne, ali neažurirane informacije kao otkriće, kako navode, vjerovatno svog jedinog i obožavanog na poziciji potpredsjednika Vlade Crne Gore.

Oni su reagovali na današnje saopštenje GP URA u kojem tvrde da iza te NVO većinom stoje opskurne i iskompromitovane ličnosti 

Montenegro International je, navodi se u saopštenju koje potpusuje član UO Danilo Brajović, odavno očekivao ovako nešto, doduše ne prvo od najmanje partijice trio fantastikusa.

"Bili smo tema prosrpskih sajtova, Šešelj i voj(e)voda Mandić su nas na jednoj od srpskih TV tumačili kao igrače ovoga i onoga i to u jutarnjem programu, bili smo tema i srpskih i prosrpskih portala", saopštio je Brajović.

On dodaje da sa tom NVO sarađuje preko 180 ljudi i organizacija.

"Na međunarodnom planu, vjerujem da osjećate, po šamarima od EU i šire – što radimo, a u bliskoj budućnosti ćemo se uvezati sa sličnim, prije svega antifašističkim organizacijama iz regiona. Znaćete kad se to desi po povećanom broju šamara od vaših partnera. Ne, nećete nas naći u partijama, kao ni među zaposlenima u administraciji, niti lokalnoj niti državnoj. Nećete nas pronaći ni u OKG grupama, u švercu , mitu, korupciji, od države dodijeljenim povoljnim kreditima, stanovima, službenim vozilima, plaćenim putovanjima, dnevnicama, naknadama i otpremninama", navodi se u saopštenju.

"Dobro nam je poznat vaš način obračuna sa neistomišljenicima. Kad vi napadate na jedno, radite na nečemu sasvim desetome jer, kao i uvijek i ovaj napad na MI služi da se skrene pažnja sa onoga što stvarno namjeravate. A pošto to nama ne smeta, ipak ćemo ostati skoncentrisani na onaj 21 milion, najavljene izmjene krucijalnih zakona, pokušaj preuređenja biračkih spiskova kako bi uspio projekat "srpskog sveta" sa parafom albanskog četnika", zaključuje se u saopštenju.



 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније