Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 04. 2021. 12:15 >> 12:15
1

DAMJANOVIĆ SMATRA

Blokada na Bogetićima nemoć izvršne vlasti

Blokada magistralnog puta Nikšić-Podgorica, kako bi građanima bio onemogućen dolazak na protesni skup ispred zgrade Vlade u Podgorici, pokazatelj je nemoći izvršne vlasti, ocijenio je Aleksandar Damjanović iz CKM-a.

Nezapamćeno je, kaže on, da se u demokratskim državama građanima koji brane svoja prava zabranjuje okupljanje i izražavanje nezadovoljstva.

"Vlada koristi policiju kako bi ubila slobodnu riječ i uskratila građanima mogućnost da iskažu nezadovoljstvo na odluke koje štete našoj državi. Nevjerovatno je na šta je sve spremna izvršna vlast kako bi odradila zadatak rušenja građanske Crne Gore", rekao je Damjanović.

Ova Vlada, smatra on, šalje Crnogorcima poruku da ih od nje u narednom periodu ništa dobro ne čeka i da se mogu nadati istoj sudbini koju su doživjeli 1918. godine.

"Danas su građani Nikšića koji su krenuli na protesni skup u Podgoricu osjetili kako izgleda 'sloboda' koju su Crnoj Goro 30. avgusta donijeli Srpska pravoslavna crkva i političke partije koje danas vrše izvršnu vlast. Vjerujem da će Dritan Abazović kako vrijeme bude prolazilo shvatiti koliko je njegova odluka da podrži ovu Vladu bila pogrešna", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније