Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 04. 2021. 13:53 >> 13:54
6

RAKOČEVIĆ

Opasnost veliko-srpski projekat, a ne građani CG

Priča o dva nacionalistička ekstrema je državno neodgovorna podvala. U Crnoj Gori ne postoji opasnost od srpstva, niti od crnogorstva, ali postoji opasnost od veliko-srpskog projekta, ocijenio je član Predsjedništva i poslanik DPS-a Nikola Rakočević.

"Podlost je nazivati građane, koji se protive etničkom inženjeringu po mjeri "srpskog sveta", ekstremistima, kada oni ne traže ništa do da zaštite svoju evropsku i građansku budućnost i svoju državu, ne tražeći ništa tuđe", navodi Rakočević u saopštenju.

Kako je naglasio, Crna Gora je uspjela da se odbrani od prvog napada etničkog prekrajanja od trenutne Vlade.

"Vodićemo dijalog u Odboru za izbornu reformu, ali samo do granice poslije koje se ugrožavaju nacionalni interesi", poručio je Rakočević.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније