Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 04. 2021. 08:50 >> 08:51
20

REAGOVAO NIKOLIĆ

Abazović nečasno i neistinito optužio Đukanovića

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazovič po ko zna koji put, nečasno i neistinito, optužio je predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da direktno radi protiv interesa države, saopštio je portparol i poslanik DPS-a Miloš Nikolić.

Podsjećamo, Abazović je sinoć u parlamentu, nakon dogovra o tužilačkim zakonima, rekao da "predsjednik države i DPS rade direktno protiv države".

"Prije nego što i pomisli da izgovori bilo šta što se tiče državnih interesa, Abazoviću, osvjedočenom izdajniku, manipulantu i slugi stranih interesa u Crnoj Gori, bi bolje bilo da objasni sa kakvim kredibilitetom to čini, jer sjedi u istom društvu sa negatorima Srebrenice, samodeklarisanim četnicima i vjerskim fanaticima svetosavske SPC", rekao je Nikolić.

Jasno je, kaže on, da Abazovićeve klevete predstavljaju "samo kontinuitet u djelovanju čovjeka koga građani u svakom gradu naše države prezrivo odbacuju i okreću mu leđa, saopštavajući mu tim činom šta misle o njemu i njegovoj ulozi".

"Abazoviću, koji je juče bio samo jedan od piljara koji je, sa Demokratskim frontom, trgovao smjenom Leposavića, tužilačkim zakonima i odlukom o državljanstvu, poručujemo da, kada ga sljedeći put budu preslišavali, kao što su to učinili poslanici Evropskog parlamenta, ne pokušava ponovo da pobjegne od odgovornosti", rekao je Nikolić.

On smatra i da je Abazović sinoć "jasno pokazao da je u rascjepu između evropskih upozorenja i prijetnji Milana Kneževića, izabrao da se pokori Demokratskom frontu, ne bi li ih umolio da ga puste još malo da se igra državom i njenim građanima sa pozicije potpredsjednika Vlade".

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније