Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 11. 2013. 19:45 >> 20:08
6

JEZIČAK NA VAGI

BS: Bez nas nema vlasti u Petnjici

Važno je da je Bošnjačka stranka faktor odlučivanja u Petnjici, te da se bez te stranke neće formirati vlast, kazao je predsjednik Opštinskog odbora BS u Petnjici Adnan Muhović.

DPS je u Petnjici dobio 15 odborničkih mandata, Socijaldemokratska partija 11, Bošnjačka stranka 4, a Socijalistička narodna partija jedan.

Jezičak na vagi biće Bošnjačka stranka, a predsjednik Opštinskog odbora u Petnjici Adnan Muhović za Antenu M kaže da je zadovoljan pozicijom te stranke:

"Važno je da je BS faktor odlučivanja u Petnjici. Dakle, kao što smo to i u kampanji isticali, neće se formirati vlast bez BS. Bošnjačka stranka je faktor koji odlučuje u Petnjici. Dobro je da DPS nije samostalno osvojio apsolutnu vlast, da mu trebamo, ali da trebamo i SDP-u, da bez nas ne mogu ni jedni ni drugi i da ćemo sigurno jednu od te dvije partije poslati u opoziciju brzih dana", poručio je Muhović u izjavi za radio Antena M.

Upitan ko ima više šanse da dobije povjerenje BS-a, DPS ili SDP, Muhović kaže:

"Onaj koji nam bude najbliži u vezi sa poštovanjem našeg programa, zalaganjem za prava Bošnjaka u Petnjici i čitavoj Crnoj Gori"

Muhović i DPS-u i SDP-u poručuje da pregovori o koaliciji neće biti laki.

"Mislim da će vrlo brzo početi razgovori o koaliciji. Ko god nam da neku pisanu ponudu, mi ćemo se odrediti prema njoj. Neće biti lako pregovarati sa Bošnjačkom strankom, to treba da znaju i jedni i drugi. Dakle, izborili smo se za taj status da se pitamo, što bi se reklo. Ali, nismo baš zadovoljni izbornim rezultatom, naša projekcija je bila minimum šest mandata, a osvojili smo četiri", saopštio je Muhović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније