Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 06. 2021. 16:39 >> 16:40
3

DEMOKRATE REAGOVALE

DPS trn i po kapacitetima, i po podršci

Demokratska partija socijalista (DPS) i jeste trn, i kad je riječ o kapacitetima i podršci u narodu, saopšteno je u reagovanju Demokratske Crne Gore na ocjene u saopštenju DPS da je ta partija s razlogom mnogima trn u oku.

Demokrate navode da je istina kad je DPS sebe nazvao trnom.

"Jer vi to zbilja i jeste, i kada je riječ o vašim kapacitetima i podršci koju imate u narodu - u dimenzijama trna su - ali i kada je riječ o vašem odnosu prema Crnoj Gori; opasnijeg trna naša zemlja imala nije, niti je ijedan veće rane ovoj zemlji zadao", saopštile su Demokrate.

Politički je napredak kada istinu i snažnu samokritiku, kako kažu Demokrate, "čujemo od partije koja je svojevremeno bila portparol i snabdjevač svih onih ratnih profitera koje je u međuvremenu izdala".

Podsjećaju da DPS danas DF-om, koji se predstavljao kao navodni zaštitnik Srba, bojkotuje rad Skupštine i rade na rušenju Vlade.

"Na kvazirazlikama gradili su mržnju, produbljivali podjele, lažno se predstavljajući kao zaštitnici Srba i Crnogoraca. Ali nijednom Srbinu i nijednom Crnogorcu, ako nije bio iz njihovog miljea, nijesu ništa dobro donijeli. A i pomenutima su uspjeli donijeti samo novac, uzimajući pritom sve ostalo; čast, poštenje i miran san", istakle su Demokrate.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније