Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

rtcg.me/Mina

29. 07. 2021. 12:57   >>  15:30 24

POGORŠANO ZDRAVLJE

Bratić hospitalizovana u Bugarskoj

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić zbog pogoršanog zdravstvenog stanja neće prisustovati sjednici Skupštine gdje je trebalo da odgovara na poslanička pitanja, kazao je predsjednik Parlamenta Aleksa Bečić.

On je rekao da je Bratić u dopisu Skupštini navela da je hospitalizovana u Bugarskoj gdje je otputovala u zvaničnu posjetu.

Bečić je saopštio da je Bratić u Bugarsku otišla u ponedjeljak, a da je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja od utorka hospitalizovana zbog čega se još nalazi u toj državi.

Bratić je danas trebalo da odgovara na poslanička pitanja.

Bečić je saopštio da je resorno Ministarstvo dostavilo odgovore na pitanja poslanika.

Takođe, Bratić je trebala sjutra da se pojavi na zakazanom kontrolnom saslušanju pred nadležnim Odborom koje je zatražio poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović, uz obrazloženje da je razlog pogoršanje zdravstvenog stanja ministarke.

Državna sekretarka u resoru Bratić Milica Kadović, u dopisu Šehoviću, takođe je navela da je ministarka od 26. jula u posjeti Bugarskoj.

"Predviđeno trajanje posjete bilo je do 28. jula. Međutim, usljed pogoršanja zdravstvenog stanja ministarke delegacija će biti prinuđena da odloži povratak u Crnu Goru", navela je Kadović .

Predloženo je da se saslušanje održi u nekom narednom terminu.

Podsjetimo, obrazlažući inicijativu za saslušanje ministarke, Šehović je kazao da školski odbori nijesu konstituisani skladno zakonu i da je to jedan od razloga za saslušanje.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније