Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

J.B.Č.

27. 08. 2021. 21:38 >> 21:55
2

MILAČIĆ

Brković da progovori o prevarama bivše vlasti

Predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Marko Milačić pozvao je Dragana Brković koji je danas prveden po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) progovori o svim detaljima privatizacije HTP Boka.

Milačić je kazao je da je tri mjeseca nakon što je Prava Crna Gora podnijela krivičnu prijavu protiv biznismena Dragana Brkovića, izvršnog direktora kompanije "Vektra" Milića Popovića i povezanih lica Tužilaštvo odlučilo da privede te osobe.

"Podsjećam da je riječ o odlazećem Tužilaštvu, pa je neizvjesno da li će Brković i drugi biti pritvoreni, te snažno pozivamo da i ovo Tužilaštvo smogne hrabrosti i do kraja procesuira ovaj slučaj zloupotrebe službenog položaja u kome je oštećena država, a u pogledu privatizacije HTP Boka", kazao je Milačić.

On je dodao da je tokom skupštinske rasprave u okviru Komisije za kontrolu i praćenje postupka privatizacije Brković direktno optužio prethodnu vlast, koja je bila njemu naklonjena, da ga je prevarila.

"Pa sam tada, a i sada pozivam gospodina Brkovića da smogne hrabrosti i progovori o svim detaljima sporne privatizacije, te uloge bivšeg vrha vlasti u njoj", kazao je Milačić.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније