Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG [ R.B. ]

14. 09. 2021. 15:35   >>  15:41 5

PERFORMANS NA CETINJU

Plast sijena i četiri jaja za odbornika Ure

Tridesetak građana Cetinja izvelo je performans ispred Skupštine Prijestonice, uz povremeno skandiranje odborniku Ure Slobodanu Jankoviću. Oni su ispred zgrade Skupštine postavili plast sijena i na njemu četiri jaja, što su, kako su naveli, namijenili Jankoviću.

Na sjednici Skupštine Prijestonice odbornici raspravljaju o vraćanju Cetinjskog manastira na korišćenje i upravljanje Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi (CPC).

Grupa građana okupila se ranije danas, ispred Skupštine Prijestonice, gdje su zvižducima ispratili odbornike Građanskog pokreta URA. Odbornicima GP URA upućene su i uvrede.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније