Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

14. 09. 2021. 16:54 >> 16:55

DPS BUDVA

"Kadrovskim jačanjem do snažnijeg otpora klero-nacionalizmu"

Godinu dana nakon lokalnih izbora u Budvi, u potpunosti jasno da u političkoj ponudi imamo dva moguća puta razvoja grada: sa jedne strane imamo partije opozicije koje zastupaju građanske, civilizacijske i evropske vrijednosti, a sa druge je trenutna vlast čija se politička ponuda ogleda u konstantnom demonstriranju primitivizma, nacionalizma i revanšizma, zaključeno je na Opštinskoj izbornoj konferenciji DPS Budva.

"Na Opštinskoj izbornoj konferenciji DPS Budva, nastavio se trend kadrovskog osnaživanja partije. Na konferenciji je učestvovalo 115 delegata koji su izabrali novi Opštinski odbor od 71 člana. Preko pedeset procenata članstva Opštinskog odbora čine nova lica, a po predviđenoj dinamici, u narednih mjesec dana će se izabrati i predsjednik", navodi se u saopštenju.

Na konferenciji je konstatovano da Budva u što kraćem roku treba ponovo da postane sinonim kvalitetnog, visokoplatežnog turizma, razvojnih infrastrukturnih projekata i grad u kojem će dolaziti gosti iz svih krajeva svijeta, budući da je, kako je ocijenjeno, zahvaljujući politici aktuelne vlasti, grad izgubio poziciju koja joj pripada na Mediteranu.

"Sigurni smo da velika većina građana koji žive u našem gradu ne žele ovu i ovakvu Budvu, te da je politička agenda Demokratske partije socijalista superiornija od svih ostalih i da će u novoj vlasti, čiji će stožer neminovno biti naša partija, mjesto naći sve građanske snage kako bi se oduprli talasu klero-nacionalizma. Konstatovano je da ćemo ojačani novom energijom, ostati na kursu koji vodi Crnu Goru u društvo znanja, društvo slobode i slobodnih građana, kao i poštovanja vrijednosti sekularne države", kazali su iz DPS Bbudva.

Opštinskoj konferenciji su prisustvovali predsjednik partije Milo Đukanović, generalni sekretar Aleksandar Bogdanović, koordinator ispred Predsjedništva Andrija Nikolić, te koordinator ispred Izvršnog odbora Boris Muratović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније