Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

26. 11. 2021. 12:13   >>  12:35 12

SEKULOVIĆ SAOPŠTIO

Na Cetinju bilo naoružanih s obje strane

Ministar unutrašnjihi poslova Sergej Sekulović rekao je da u Cetinjskom manastiru, tokom ustoličenja mitropolita Joaninija, nijesu bila naoružana lica.

"Ono što je činjenica, barem što se nas tiče, u manastiru ne, na Cetinju, na obje strane, da. Bilo je visokorizično. Imali smo i sreće i znanje i umijeća da iz te situacije izađemo", rekao je Sekulović u parlamentu, odgovarajući na pitanje poslanika DPS-a Andrije Nikolića, koji je ministra pitao da li policija raspolaže konkretnim imenima bezbjednosno interesantnih osoba koje su boravile na Cetinju, kao i u Cetinjskom manastiru 4. i 5. septembra.

Sekulović je istakao i da nam se "spremala velika muka".

"Mi smo dobili drugu šansu. Na nama je umijemo li da je prepoznamo i iskoristimo ili ćemo da se vratimo u muku pa da ovog puta to izvedemo do kraja. To je izbor", poručio je Sekulović.

Poslanik Nikolić je podsjetio da je Sekulović potvrdio da su postojale dvije linije upravljanja bezbjednosnim sistemom te večeri na Cetinju.

"Za pohvalu je što nijeste prihvatili da podnesete ostavku koju vam je tražio premijer Zdravko Krivokapić jer biste preuzeli dio odgovornosti koju je nosio lično Krivokapić, kada je u četiri sata ujutru najavio da će on zajedno sa organima bezbjednosti poći na Cetinje", rekao je Nikolić.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније