Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

15. 01. 2022. 20:39 >> 20:42
2

IZABRAN ODBOR U TUZIMA

Joković: SNP nikad nikoga nije izdao

U Tuzima je večeras održana izborna konferencija OO SNP Tuzi, na kojoj je za predsjednika izabran Željko Milić. Predsjednik SNP CG Vladimir Joković je kazao da je ovo "ono za šta se SNP borio i bori: da Kolja, Željko i Semir mogu zajedno živjeti i sarađivati". Istakao je i da SNP "nikad nikoga nije izdao".

"Uvijek ćemo biti protiv onih koji se zalažu za nacionalizam i ostale propale ideologije. Uvijek ćemo forsirati suživot svih nacija u Crnoj Gori. Mi ne želimo fotelje, već da se pitamo onoliko koliko smo povjerenja dobili. Da je pravde, tri puta bismo više trebali da se pitamo nego što je sada slučaj. Već danas smo na meti pojedinih subjekata zbog saopštenja da podržavamo stavove URE i DF-a. Najviše nas napadaju oni koji su nas izdali zbog samopromocije. Ostaćemo dostojanstveni kao što smo i do sada bili", poručio je Joković.

Kako je istakao, žele mandat u Tuzima jer to zaslužuju.

"Ne želimo revanšizam, niti da bilo koga progonimo. Sudiće se kriminalcima, ma odakle dolazili. Ključno je da se držimo zajedno i da vjerujemo jedni drugima. Nema poštovanije partije u Crnoj Gori od SNP-a. Na ponos je SNP-a i Tuzi što imamo članove kakve nema nijedna druga. Dragi Tuzani, ostanite ono što jeste i kakvi jeste, i da idemo putem koji nam se otvara i koji ima podršku međunarodne zajednice", kazao je Joković.

Doskorašnji predsjednik OO SNP Tuzi, Kolja Ljuljđuraj, predstavio je izvještaj o radu odborai između dvije izborne konferencije.

Milić je zahvalio Ljuljđuraju na radu i svima koji su mu dali povjerenje.

"Istakao je da će učiniti sve da povrate parlementarni status u Tuzima, te da SNP to zaslužuje. Dao je riječ da će se truditi da budemo sve bolji i jači i da vratimo staru snagu SNP-a u Tuzima", saopšteno je iz SNP-a. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније