Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

19. 01. 2022. 19:46 >> 20:51
47

PREDLOŽIO SPAJIĆA

Krivokapić inicirao smjenu Abazovića

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je da je podnio inicijativu za smjenu potpredsjednika Dritana Abazovića.

On je to objavio na svom Tviter nalogu.

"Danas sam Skupštini Crne Gore podnio inicijativu za smjenu Dritana Abazovića, i predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića za novog potpredsjednika Vlade Crne Gore. Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru", rekao je Krivokapić.

Premijer je objavio i dokument u kojem se navodi da Vlada podnosi zahtjev za sazivanje vanredne skupštinske sjednice za 3. februar u 11 sati.

Podsjećamo, ranije danas poslanici Građanskog pokreta URA i opozicionih partija inicirali su glasanje o nepovjerenju 42. Vladi Crne Gore.

Kako se navodi u inicijativi, koju je potpisao 31 poslanik, smatraju "jednim od osnovnih postulata savremene demokratije" da se Vladi provjeri podrška u Parlamentu.

Пратите нас на

Коментари47

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније