Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG/rtcg.me [ I. P. ]

21. 01. 2022. 12:19   >>  15:01 4

ODBOR

Saslušanja zbog kokaina, svađa Demokrata i Ure

Odbor za bezbjednost i odbranu saslušaće premijera Zdravka Krivokapića, potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i čelne ljude policije, tužilaštva i ANB-a u vezi sa posljednjim slučajem zapljene oko 500 kilograma kokaina, odlučeno je na današnjoj sjednici.

Odluka o kontrolnom saslušanju u vezi zapljene oko 500 kilograma kokaina donijeta je jednoglasno.

Podsjećamo, radnici Volija 12. januara su u paketima banana u magacinu kompanije pronašli kokain, o čemu su obavijestili policiju.

Ranije je iz Uprave prihoda i carina saopšteno da je brod, u kojem se nalazila pošiljka banana, uplovio u Luku Bar 2. januara.

Predsjednik Odbora Milan Knežević saopštio je na sjednici tog skupštinskog tijela da bi, da su nadležni radili svoj posao, danas bio uhapšen Dragan Bokan, "po istom principu po kom je uhapšen Budimir Krstović", ili bi, kako je rekao, Krstović bio pušten da se brani sa slobode.

Ako su članovi porodice Krstović, kako je rekao, nevini u zatvoru, oni bi takođe trebalo da budu pušteni da uz jemstvo dokazuju slobodu.

Inače, na sjednici se otvorila i rasprava o aktuelnoj političkoj sistuciji između poslanika Demokrata i URE - Vladimira Martinović i Miloša Konatara.

"Vi, gospodine Konatar, sada, kada su vas građani prepoznali, kada su građani Crne Gore vidjeli da sve ono što smo tvrdili u prethodnom periodu je istina, a istinu ste potvrdili i u sinoćnoj emsiiji 'Načisto', a to je da ste pregovarali i razgovarali sa DPS-om, vaš kolega, gospodin Pavićević, je na Javnom servisu kazao da ste razgovarali i pregovarali sa DPS-om", saopštio je Martinović.

"Floskule, priča tipa izdaja-izdajnici, pa to je ista ona matrica koja se 30 godina nameće. Želim da idem kontra toga. Neću da se u Crnoj Gori lovimo zato štro različito mislimo, promišljamo, zatro što možda smo u jednom trenutklu politički savzenici, a u drugom nijesmo. Ali, zbog fotelja da jedni druge nazivamo izdajnicima, to će malo teže da ide", kazao je Konatar.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније