Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

28. 01. 2022. 17:24   >>  17:27 12

JOKOVIĆ ZA PORTAL

"Prenio sam patrijarhu da SNP nikada neće biti protiv interesa SPC"

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković rekao je za Portal RTCG da se sastao sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirijem i da mu je prenio da SNP nikada neće podržati, niti će ikada učestvovati u bilo kojoj Vladi koja u svojim prioritetima neće imati potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC. 

"Sastao sam se sa njegovom svetošću patrijarhom srpskim Porfirijem, i razmijenili smo mišljenja povodom aktuelnih odnosa i stavova Socijalističke narodne partije. Prenio sam stavove Socijalističke narodne partije da SNP nikada neće ništa uraditi što je protiv interesa SPC", rekao je Joković. 

On je istakao da su se osvrnuli i na Temeljni ugovor. 

"SNP nikada neće podržati bilo koju vladu ili učestvovati u bilo kojoj vladi koja u svojim prioritetima neće imati potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom", kazao je Joković. 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније