Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

04. 02. 2022. 21:46 >> 21:50
6

MARTINOVIĆ

Demokrate nikome neće pomagati u prekrajanju izborne volje

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović rekao je da je poslanicima te stranke nakon glasanja u parlamentu savjest čista i da svakog građanina Crne Gore mogu da pogledaju u oči. On je naveo da Demokrate nikome neće biti saveznik u prekrajanju izborne volje.

Martinović je rekao da su Demokrate jasno kazale da će sva imenovanja i sve kadrovske odluke raditi isključivo u skladu sa dogovorom unutar skupštinske većine.

On je kazao da su građani 30.avgusta 2020.godine kazali koji subjekti treba da budu nova većina. 

"Nama je savjest čista, glasali smo protiv izdaje, i svakog građanina Crne Gore možemo da pogledamo u oči. Svi politički subjekti koji pomisle da mogu političkom korupcijom da prekrajaju izbornu volju, ponijeće teško breme, a Demokratska Crna Gora im u tome neće biti saveznik", rekao je Martinović. 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније