Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

04. 02. 2022. 21:57   >>  22:16 2

KONJEVIĆ

Opcija ima više, vidjećemo dalji razvoj događaja

Čelnik Socijaldemokratske partije Crne Gore Raško Konjević rekao je će sačekati dalji razvoj događaja, i da su spremni za razgovor ukoliko postoji jasan konsenzus u vezi programskih ciljeva, prioriteta i principa nove vlade. On je poručio da Vlada u tehničkom mandatu treba da se ponaša u skladu sa dobrom demokratskom praksom.

Konjević je novinarima nakon sjednice parlamenta rekao da će se vidjeti šta će se dešavati nakon pada Vlade. On je naveo da ima opcija, uključujući izbore, te da postoji i predlog za manjinsku vladu. 

"Ko god misli da ima većinu, mora o tome da obavijesti predsjednika države", rekao je Konjević. 

On navodi da ne znaju šta će se dešavati dalje, i da treba sačekati razoj događaja. 

"Nećemo trčati, nama pozicija opozicije neprincipijelnim vladama, vrlo odgovara", rekao je Konjević. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније