Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

02. 03. 2022. 18:44 >> 18:46
15

KABINET KRIVOKAPIĆA

Vlada podržava sve odluke NATO-a

Vlada Crne Gora podržava sve odluke Sjevernoatlanskog saveza, poručio je predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Zdravko Krivokapić.


"Cijeneći bezbjednosnu situaciju i obaveze Crne Gore koje proizilaze iz međunarodnih sporazuma, Vlada Crne Gora podržava sve odluke Sjevernoatlanskog saveza", kazao je Krivokapić.

Ranije danas, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kazao je da je vršilac dužnosti predsjednika Skupštine Strahinja Bulajić, na sjednici Savjeta za odbranu i bezbjednost, odbio da pošalje pripadnike Vojske Crne Gore van prostora države.

"Ipak, imajući u vidu činjenicu da je potpredsjednik Skupštine gospodin Strahinja Bulajić izašao sa stavom da ne može učestvovati u radu i odlučivanju Savjeta, nakon čega je i napustio sjednicu Savjeta, a imajući u vidu da je članom 8 poslovnika o radu Savjeta propisano da sjednici Savjeta moraju prisustvovati svi članovi, smatram da nisu ispunjeni proceduralni uslovi za održavanje sjednice", navodi se u saopštenju Krivokapića.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније