Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

17. 03. 2022. 22:23 >> 22:24
5

GVOZDENOVIĆ

Demokrate i DF sve i da hoće sa nama, mi nećemo sa njima

Politika DPS-a, a samim tim i Opštinskog odbora Budve je politika progresa i evroatlantskih integracija i u tim principima ne vidimo ni u jednom dijelu niti Demokrate, a pogotovo ne DF, poručio je Ivo Gvozdenović, šef Kluba odbornika DPS Budva.

“Slušajući prepucavanja između DF-a i Demokrata koji su glavni i jedini konstituenti vlasti u Budvi, primijetili smo da u svojim saopštenjima uporno optužuju drugu stranu za neku imaginarnu koaliciju sa DPS-om?! Jasno i glasno želimo da saopštimo svim građanima Budve i Crne Gore da je politika DPS-a Crne Gore, a samim tim i Opštinskog odbora DPS Budve, politika progresa i evroatlantskih integracija i da u tim, nama bitnim principima ne vidimo ni u jednom dijelu niti Demokrate, a pogotovo ne DF”, poručuje Gvozdenović.

Navodi i da činjena DF-a i Demokrata u proteklih šest godina na lokalnom nivou, jasno ih diskvalifikuju kao potencijalne partnere DPS-a u vršenju vlasti u Budvi.

“Sve ono na šta godinama ukazujemo sada je kristalno jasno i građanima Budve: grupacija okupljena oko DF-a i Demokrata brine isključivo i samo o svojim ličnim benefitima, a razvoj grada negdje je na dnu njihove ljestvice prioriteta, ili ga uopšte i nema”, poručuju iz DPS-a.

Brojni su, navodi Gvozdenović, primjeri destruktivnog djelovanja DF-a i Demokrata koji se odnosi na razvoj grada.

Kaže da se konkretno u TO Budva mjesecima vodi besomučna borba za prevlast unutar organizacije.

“Svima je jasno da DPS nema apsolutno nikakve veze sa ličnim i međusobnim prepucavanjima i uzajamnoj mržnji, Demokrata i DF, te da smo pokušali da budemo konstruktivna opozicija. Međutim, u gradu, gdje se već četiri godine Budžet ne usvaja u zakonom predviđenom roku, na djelu imamo destruktivnu vlast sa svim incidentima i presedanima u njihovom radu. Sa takvim činiocima vlasti nemoguće je planirati bilo šta ozbiljno, a kamoli neku eventualnu koaliciju. Gospodo Careviću, Jovanoviću, Radoviću i Krapoviću, sve i da hoćete sa nama, mi nećemo sa vama”, zaključio je Gvozdenović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније