Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

25. 03. 2022. 11:27 >> 11:28
2

SNP SAOPŠTIO

"Politička korupcija u Kotoru u režiji Demokrata"

Socijalistička narodna partija (SNP) pozvala je Demokrate da nakon političke korupcije u njihovoj režiji spuste glas, okončaju organizovanje propalih protesta i prestanu da bilo koga prozivaju za izdaju, prodaju, trgovinu, korupciju i prekrajanje izborne volje jer na to, kako kažu, nemaju nikakvo pravo.  

Iz SNP-a navode da je juče postalo jasno da se u Kotoru dogodila politička korupcija u režiji Demokrata.

"Uoči raspleta višemjesečne mučne situacije u Kotoru dvoje odbornika DPS-a odlučili su da skinu partijske dresove i da nastupaju kao nezavisni odbornici, stavljajući se tako na raspolaganje tamošnjoj aktuelnoj većini. Ono čega su se toliko grozile Demokrate i zbog čega su godinama optuživale DPS, učinile su upravo u Kotoru, u predvečerje uvođenja prinudne uprave u ovom gradu", kazali su iz SNP-a.

Nadali su se, kako su rekli, da Demokrate "neće pribjeći istom načinu rješavanja nezgodnih političkih situacija kojima se godinama služila DPS, te da nećemo svjedočiti još jednom primjeru političke trgovine koja će, sasvim izvjesno, još više pogoršati stanje u Kotoru, ali desilo se suprotno".

"Posebno je simptomatično što u ovom slučaju Demokratama nije bila mrska podrška odbornika DPS-a, iako su se kleli i potpisivali izjave časti da sa njima nikada neće sarađivati. Naravno, kada se zatresu fotelje, situacija se mijenja i Demokrate se ne libe da naprave dil čak i sa svojim 'arhineprijateljima' DPS-ovcima. Sada im ne smetaju “Đurovići i Džakovići” koje su toliko osuđivali, prozivali i isticali kao primjer svega nemoralnog i nečasnog u politici. Imajući u vidu želju za foteljama i način na koji su Demokrate opsadirale mjesta po dubini u tijelima bivše Vlade Zdravka Krivokapića, ovakav epilog nas nije iznenadio", saopštio je SNP.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније