Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 01. 2014. 08:27 >> 09:35
40

NOVAK KILIBARDA

Bulatović htio da plati za rušenje Vlade

Bivši lider Narodne stranke Novak Kilibarda reagovao kontraoptužbama na uvrede nekadašnjeg predsjednika Crne Gore Momira Bulatovića.

Bulatović je izjavio da ga premijer Milo Đukanović posjeća na Novaka Kilibardu, koji je, kako je rekao, "prevalio neshvaljivu političku razdaljinu od četničkog koljača do vjernika tzv crnogorske pravoslavne crkve, odnosno intelektualca koji se javno odrekao svega što je radio posljednjih dvanaest godina" Takve optužbe za Kilibardu nemaju vrijednost, jer smatra da je njegova odluka da pristupi Vladi Mila Đukanovića bila ispravna.

"Momir Bulatović može da priča šta mu pada na pamet, ali ja ističem sljedeću činjenicu: kada je došlo do raskola između njega i Mila Đukanovića, tj. kada je došlo vrijeme da se Crna Gora opredeljuje za svoju samostalnost, onda je Momir Bulatović bio u punoj i apsolutnoj službi kako Slobodana Miloševića tako i Amfilohija Radovića", kazao je Kilibarda u razgovoru za Dnevne novine.

Ipak, napominje Kilibarda, Bulatović je imao i druge namjere i načine da ga privoli da prihvati njegovu ponudu.

"Tada sam mu čitao iz očiju da iskazuje mogućnost da za moj pristanak slijedi novac, koliko god zahtijevam i koliko god je potrebno, jer je iza njega u to vrijeme stajala kasa Slobodana Miloševića. Da sam pristao da prihvatim predlog Bulatovića, Crna Gora bi bila bombardovana od NATO pakta i ko zna u kakvom bi stanju bila i da li bi postojala kao država", kazao je Kilibarda.

Пратите нас на

Коментари40

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније