Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 02. 2013. 21:33 >> 09:22
5

LOKALNI IZBORI - NIKŠIĆ

VIDEO: Đukanović: Nema ozbiljne konkurencije

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović kazao je da bi za Crnu Goru bilo dobro da postoji politička konkurencija, jer bi na taj način i DPS postajala još bolja.

„Kada dugo nemate ozbiljnu političku konkurenciju dogodi vam se da se i sami ulijenite. Kako vam neko ne diše za vratom svakog trenutka, onda je logično da se uživite u ulogu monopoliste i budete loši, što nam se desilo u Nikšiću, zbog čega smo dobili opomenu na oktobarskim izborima“, rekao je Đukanović na predizbornom skupu u Rastocima, u Nikšiću.

Đukanović je ocijenio da je ta opomena mogla biti i bez prava na popravku, jer je opozicija mogla da formira vlast, ali je, kako je kazao, potvrdila svoje apsolutno neumijeće.

„Njihova neposvećenost interesima grada i neznanje da iskoriste šansu, koju smo im otvorili svojim slabostima, dovela je do novih izbora. Građani Nikšića su su situaciji da odvagaju ko je sa manje slabosti i ubijeđen sam da im ne treba nikakav tutor da zaključe ono što je očigledno“, ocijenio je predsjednik DPS-a uoči ponovnih izbora za lokalni parlament, koji će se u Nikšiću održati 9. marta.

 

Mirko Bošković, TVCG

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније