Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 01. 2014. 08:09 >> 08:09
16

PORUKA NARODNJAKA

Popović: Vlast je spas za Srbe

Predsjednik Narodne stranke (NS) Predrag Popović ocijenio je da je jedini spas za Srbe u Crnoj Gori da njegovi politički predstavnici budu dio vlasti.

 

On je Dnevnim novinama rekao kako je narodu ponuđena jedna mogućnost.

"Govorim konkretno za srpski narod u Crnoj Gori. Da bi se borili za prava naroda, morate biti u opoziciji. To je pogrešno razmišljanje. Jedino ako ste aktivni igrač, ako ste u vlasti, možete nešto promijeniti. Sve ostalo je jeftina propaganda", rekao je Popović. 

Začuđen je, kako je rekao, reakcijom iz srpskih partija na poziv Đukanovića da budu dio vlasti.

“Svi predstavnici srpskih stranaka su komentarisali poziv premijera Đukanovića da Srbi treba da uđu u vlast. Ono što je za mene neprihvatljivo jeste da sve te partije koje odbijaju koaliciju sa DPS-om, konkretno DF i SNP, veoma su raspoloženi da sa SDP naprave saradnju", istakao je Popović. 

Komentarišući koaliciju Pozitivne i SDP-a u Podgorici, Popović je rekao da je to pokušaj SDP-a da sačuva svoju političku kožu.

“Ako pravite blok, u ovoj situaciji opozicioni sa strankom koja je u vlasti, koja je vrlo važan činilac te vlasti, mislim na SDP, onda se pojmovi vlast i opozicija relativizuju. Ovo je pokušaj SDP da sačuva svoju političku kožu“, smatra Popović.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније