Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

18. 05. 2023. 16:34 >> 16:35
2

"UZ POŠTOVANjE PRESUMPCIJE NEVINOSTI"

Budvanska URA: Božović da podnese ostavku 

Iz budvanskog odbora Građanskog pokreta URA poručili su da bi aktuelni predsjednik te Opštine Milo Božović, trebalo da podnese ostavku na tu funkciju.

"Smatramo da bi, na osnovu posljednjih informacija iz medija, a uz puno poštovanje presumpcije nevinosti, bilo elementarno odgovorno prema građanima Budve, razvojim projektima Opštine Budva, efikasnom i racionalnom funkcionisanju opštinske administracije, a posebno zbog reputacije opštine koja pledira da bude prijestonica kulture, da aktuelni predsjednik Opštine Milo Božović podnese ostavku", saopštili su danas iz budvanskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, DF koji trenutno ima apsolutnu većinu odbornika u lokalnom parlamentu treba u što kraćem roku da predloži novog kandidata za predsjednika opštine, koji će nesmetano moći da obavlja svoju predsjedničku dužnost i da, kako kažu, u saradnji sa privredom, administracijom, kulturnim i sportskim djelatnicima nastavi da radi na razvoju zajednice i ostvarivanju opštih interesa stanovništva.

"Budvanska URA će takvom odgovornom odnosu prema akltuelnom političkom trenutku dati punu podršku", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније