Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 03. 2014. 08:16 >> 09:52
22

REAGOVANJE

Grupa Beranaca: Nijesmo ništa dobili od DPS-a

Grupa Beranaca demantovala je pisanje Dana da su umiješani u navodnu kupovinu glasova na nedavno održanim lokalnim izborima u tom gradu.

„Nikad niko od nas raje primio novac, niti je dobio drva, niti su nam plaćeni računi za struju, od DPS-a ili bilo koje druge partije“, tvrdi se u saopštenju koje potpisuju Fuad Sujković, Nusret Jašarović, Mura Sujković, Mevlida Selmanović, Alis Selmanović, Ferid Iković, Elvis Kabašić, Adel Kabašić i Šaban Jašarović.

Ova grupa građana Berana, čija se imena ovih dana pominju u dnevnoj novini „Dan" u vezi sa navodnom kupovinom glasova, obratila se redakciji Pobjede, pošto, kako kažu, u "Danu" nijesu htjeli da objave njihov demanti.

„Naše živote živimo časno, ali je nečasno to što nam se imena provlače po medijima i što neko preko nas pokušava da se politički razračuna. Juče i jutros smo pokušali da demanti objavimo u „Danu“, ali nam to nijesu dozvolili. Potrebno je bilo baciti ljagu na naša imena, samo da bi se nanijela šteta DPS-u. Da li je DPS pravila spisak ili ga je opozicija dopisivala i izmislila, nas više nije briga“, dodaje se u saopštenju grupe Beranaca.

Potpisnici saopštenja zahtijevali su od novina da prije objavljivanja informacije provjere i pozvali dnevnu novinu „Dan" da prestane da ih maltretira i objavljuje njihova imena.

Пратите нас на

Коментари22

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније