Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 03. 2014. 17:02 >> 17:03
5

RADUNOVIĆ PORUČIO

''Beranci znaju kakav sam''

Član predsjedništva Demokratske partije socijalista i ministar zdravlja u Vladi Crne Gore Miodrag Radunović, ocijenio je da list ''Dan'', zanemarujući istinu, nastavlja da lijepi etikete i pokušava da kompromituje pojedince kojima cijeli život prolazi u humanim djelima i u pomaganju drugim ljudima.

 

''Da su htjeli da objave istine, mogli su da provjere, ako ne preko njihovih istraživača, onda su mogli pozvati mene i dobiti informaciju da sam već deset godina stanovnik Podgorice i da gotovo svaki vikend provodim u Beranama. I pored potrebe da budem sa mojom porodicom, nesebično svoje slobodno vrijeme, kojeg imam vrlo malo, dijelim sa mojim Berancima, svih vjera, svih nacija i svih političkih opcija. Tako sam radio uvijek, tako ću raditi i u buduće'', kazao je Radunović.

Ministar zdravlja je ocijenio da ''građani Berana i dobrog dijela Crne Gore znaju da je razgovarao sa njima i pomogao im saglasno svojim mogućnostima i uvijek u skladu sa zakonom, ne ugrožavajući šanse drugih, nevezano sa tim da li su se održavali neki izbori ili ne''.

''I sada, nedjelju dana nakon izbora, primam sve građane sa namjerom da im pomognem. To znaju i lideri opozicionih partija, na državnom i lokalnom nivou, jer sam i na njihove molbe pozitivno reagovao. To znaju i u „Danu“. Zato ih pozivam da prestanu da omalovažavaju i neobjektivno se odnose prema jednoj ljudskoj, profesionalnoj i humanoj misiji'', poručio je Radunović.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније