Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 04. 2014. 19:17 >> 19:17
18

SDP I POZITIVNA

"Medojević je lažni opozicionar"

Funkcioner Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, promijenio je previše opozicionih „šinjela“ da bi ga neko više shvatao ozbiljno, saopštili su iz koalicije Evropsko lice Podgorice, navodeći da je lider Pokreta za promjene daje izjave u maniru „kvazi-opozicionog“ narcisa.

 

Medojević je ranije na izjavio da ne računa na koaliciju SDP-a i Pozitivne Crne Gore.

„Želim svu sreću SDP-u i Pozitivnoj na izborima. Žao mi je sto su pogresno savjetovani. Pokušao sam da skrenem pažnju. Znate bolje. Srećno“, poručio je Medojević danas na svom Fejsbuk profilu.

Iz koalicije Evropsko lice poručili su da Medojević daje izjave u maniru usamljenog kvazi-opozicionog narcisa.

„Važnije je što na njega ne računamo ni mi, ni građani Podgorice. Isuviše je političkih šinjela Medojevic promijenio, da bi ga iko više ozbiljno shvatao. Na njega ne računaju ni njegovi koalicioni partneri, jer mu ne daju čak ni da bude na odborničkoj listi. Ostavili su mu još pravo da u slobodno vrijeme tvituje po internetu. Jedno je sigurno, ako vam tviter i fejsbuk političar Medojević kaže da idete krivim putem, možete biti mirni i sigurni da ste na pravom. Opozicionarstvo koje on predstavlja je lažno, jer ne vodi promjenama i zato što iza njega stoji mržnja prema svima koji drugacije misle“, poručili su iz SDP-a i Pozitivne.

 

Oni su komentarišući Medojevićevu izjavu, koji je kazao i da ne razumije stavove nosioca njiove liste za izbore u Glavnom gradu, Dragana Bogojevića, kazali da je njihova koalicija autentična opozicija u građanskom smislu.

„Naša lista je opozicija načinu vladanja DPS-a i njihovoj koaliciji sa Narodnom strankom i DSS-om. Tu nema nikakve sumnje. No, naša lista je, takođe, opozicija njegovim koalicionim kompanjonima koji uz rušenje DPS-a, nude negiranje crnogorske države. Da ne bude nikakve dileme, Medojevićeve izjave idu u prilog demoralisanja svih onih birača koji su nezadovoljni politikom i pozicije i opozicije, a koji su spremni i voljni da podrže potpuno nov i konstruktuivan pristup koji personifikuje Bogojević“, kazali su iz SDP-a i Pozitivne.

Medojeviću je, smatraju oni, mnogo bitniji status ljutog opozicionara, od mirnih i demokratskih promjena.

„To što neko ne može da osvoji vlast nije mjera njegovog uspjeha, već političkog neuspjeha, te mu ne daje ama baš nikakvo pravo da dijeli lekcije kako se to čini. Ne želimo da na Vaskrs, najradosniji hrišćanski praznik, dalje polemišemo sa Medojevićem. Danas mu opraštamo, što god mislio o nama ili drugima. Poznato je da on jedino dobro misli o sebi, i kao takav sam je sebi dovoljan“, zaključili su iz SDP-a i Pozitivne.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније