Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 04. 2014. 08:00 >> 09:32
2

NIJE U ODBORNIKE

Mugoše nema na listi DPS-a

Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša najvjerovatnije neće biti na odborničkoj listi DPS-a na predstojećim izborima u Podgorici, koji će biti održani 25. maja.

 

Do sada je, kako piše Dan, poznato samo pet imena. 

Na prvom mjestu nalazi se Slavoljub Stijepović, drugo mjesto pripada Vladanu Vučeliću, zamjeniku gradonačelnika Mugoše, dok se na trećem nalazi Daliborka Pejović, direktor Montenegroerlajnza i odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada. 

Četvrto mjesto, piše podgorički list, pripašće Miomiru M. Mugoši, sekretaru za komunalne poslove i saobraćaj, dok će peti na odborničkoj listi biti Nermin Abdić, odbornik DPS-a u podgoričkom gradskom parlamentu.

Lista DPS-a za podgoričke izbore trebalo bi da već danas bude definisana.

„Konačna odbornička lista DPS-a trebalo bi da bude završena večeras, eventualno sjutra. Svako treće mjesto na listi Pripada ženama“, saopšteno je Danu iz vrha DPS-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније