Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 04. 2014. 08:07 >> 08:20
8

NAJUGLEDNIJI-GARANCIJA

Mandić: Sigurna pobjeda u većini opština

Liste Demokratskog fronta u Podgorici i Baru, ali i svim opštinama u Crnoj Gori u kojima se održavaju lokalni izbori, predvode najugledniji i najsposobniji ljudi u svojim sredinama, što je garancija pobjede ovog političkog saveza, kazao je, za „Dan“, Andrija Mandić, predsjednik Nove i član predsjedništva Demokratskog fronta.

On je ocijenio da je nakon 25 godina vladavine aktuelnog režima došlo vrijeme za promjenu vlasti i za istinsko uspostavljanje pravne države.

„Miodrag Lekić je nosilac svih naših odborničkih lista na lokalnim izborima i one će, pored naziva Demokratski front, nositi i njegovo ime. Istovremeno, na lokalnim izborima u Podgorici on će predvoditi odborničku listu i naš je kandidat za gradonačelnika Glavnog grada. Za razliku od DPS-a, mi veoma poštujemo građane Podgorici zbog toga smo odlučili da naš kandidat za gradonačelnika bude najsposobniji i najpopularniji čovjek tog grada i Crne Gore“, kazao je Mandić.

On je rekao da Miodrag Lekić raspolaže velikim iskustvom i znanjem kojim može privući nove investicije i otvoriti nova radna mjesta. Tvrdi i da je DPS ponudio listu čiji je nosilac i kandidat za gradonačelnika čovjek skromnih mogućnosti, koji je široj javnosti poznat po bespogovornoj poslušnosti premijeru Milu Đukanoviću.

 

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније