Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

23. 01. 2024. 22:00 >> 22:00

OD 25. DO 30. JANUARA

Spajić u posjeti Belgiji, sastaće se sa Stoltenbergom

Premijer Milojko Spajić od 25. do 30. januara boraviće u zvaničnoj posjeti Belgiji i Luksemburgu, gdje će se sastati sa zvaničnicima tih zemalja, saznaje Portal RTCG u Vladi.

Najavljeno je da će posjetiti i sjedište NATO-a i sastati se sa generalnim sekretarom Alijanse Jensom Stoltenbergom.

Spajić će se sastati i sa premijerom Belgije Aleksanderom de Kroom, sa predsjednicom parlamenta Belgije Elijan Tilije, premijerom Luksemburga Lukom Fridenom i predsjednikom parlamenta Fernandom Etgenom.

U Briselu će 29. januara biti održana održati i petnaesta Međuvladina konferencija Crne Gore i Evropske unije.

Novinarima će se, nakon konferencije obratiti Spajić, visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbjednost Žozep Borelj i evropski komesar za proširenje i susjedsku politiku Oliver Varhelji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније