Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Portal RTCG ]

21. 03. 2024. 09:06 >> 09:09
Čitaj mi:

Koalicija "Za budućnost Zete"

Pravosuđe dotaklo dno i ne zaustavlja se u propadanju

Iz koalicije "Za budućnost Zete" odgovorili su Udruženju sudija i kazali da je većina sudija oblikovana po profilu Vesne Medenice, te da su one razglog što je pravosuđe dotaklo dno.

"Udruženje sudija, čast izuzecima, izašlo ispod toge Vesne Medenice uz punu kontrolu Zorana Pažina posljednja je organizacija u Crnoj Gori koja bi trebalo da napiše i jedno slovo o bilo čemu. Upravo su sudije oblikovane po profilu Vesne Medenice glavni razlog zasto nam je pravosuđe dotaklo dno i jos uvijek se ne zaustavlja u propadanju. Zato ovom prilikom vajber grupu "Udruženje sudija" pitamo javno da li je sudija Veljko Vujović sin bivšeg finansijskog direktora DCG i aktuelnog predsjednika UO ,,Putevi" Vlada Vujovica? Da li je isti sudija Vujovic bio kadar Demokrata za različite funkcije u Kotoru, i da li je to bio dovoljan razlog da se sam izuzme", pitaju se u Za budućnost Zete.

Pozvali su Udruženje sudija da objavi kopiju dostavnice Upravnom sudu kojom je dostavljen audio zapis sa sjednice.

"A pošto nam je jasno da to neće učiniti, dostavljamo je na uvid čitavoj javnosti ali i Sudskom savjetu. Na kraju pozivamo zabrinuto "udruženje sudija" da nam objasni kako da sprovedemo ovu odluku, koja je pravno neodrživa, neživotna i neobavezujuca? Neka se makar jedan od sudija iz ovog ,,udruženja" javno identifikuje i pokaže nam kako se to radi. Naravno, uvijek je bolje iz anonimnosti pricati o nezavisnosti dok se poruke Vesne Medenice kakve smo sve ,,poštene" sudije imale čitaju u nastavcima kao turske serije", navodi se u reagovanju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније