Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

29. 04. 2024. 19:53 >> 19:57
1

BOGDANOVIĆ POJASNIO NAPAD NA RTCG

"Stav koji sam iznio je stav Demokrata"

Političko rukovodstvo Javnog servisa nastavlja da pretvara RTCG u oružje za manipulaciju drugima i nastavlja biti beskrupolozni protivnik svakog protivnika interesne šačice koju političko rukovodstvo RTCG podržava, kazao je poslanik Demokrata Boris Bogdanović. On je na svom Fejsbuk profilu prokomentarisao tekst objavljen na Portalu RTCG pod nazivom "Javni servis nije po mjeri DPS-a i Bogdanovića".

Bogdanović je tokom skupštinskog zasijedanja, između ostalog, naveo "da se RTCG transformisala u virus koji je otporan na istinu". Tvrdi da je to stav Demokratske Crne Gore.

"I biće ponovljen na svakom prigodnom mjestu. Tako političko rukovodstvo RTCG, mene kao višedecenijskog najoštrijeg protivnika DPS sistema, pokušava izjednačiti sa DPS-om i znamo po čijem nalogu to činu. I vjerujem da će se nalogodavci vrlo brzo pojaviti u emisijama RTCG kao zaštitnici političkog rukovodstva RTCG i za to dobiti šačicu medijskog prostora. I možda bi bilo simpatično da pojedinci iz tog istog rukovodstva nijesu podržavalli DPS dok je DPS širio medijski otrov", naveo je on. 

On je kazao da su kao opozicionari preživjeli medijske vatre, iz kojih su "izašli ojačani, ali ne i nepovrijeđeni".

"Iz ovih iskustava nismo izvukli samo ožiljke, već i lekcije. "Ono što nas ne uništi, čini nas jačima u borbi protiv nepravde." Ono što smo mi trpjeli ne smije postati oružje kojim će se manipulisati drugima. Obećavamo političkom rukovodstvu RTCG da nećemo stati, i da se nećemo povući. Sa svakim udarcem koji primimo, sa svakim izazovom koji se pred nas postavi, mi postajemo jači i odlučniji", zaključio je on. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније