Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 07. 2014. 16:54 >> 16:59

POZITIVNA PORUČUJE

Građani nijesu glasali za ustupke DPS-u

Građani nijesu dali glas koaliciji Evropsko lice Podgorici da bi se pravili ustupci Demokratskoj partiji socijalista (DPS), već da bi vlast bila promijenjena, saopšteno je iz Pozitivne Crne Gore.

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Vujica Lazović smatra da bi bilo dobro da ta stranka i DPS naprave određene ustupke kako da bi se mogla konstituisati vlast u Podgorici i nekoliko crnogorskih opština.

“SDP u Podgorici nije nastupila u predizbornoj koaliciji sa DPS-om, već sa Pozitivnom i to na platformi promjene vlasti. To je ono što bi Lazović trebalo da zna”, poručio je politički direktor Pozitivne, Srđan Perić.

Prema njegovim riječima, odlazak sa DPS-om u Podgorici bi bio ne samo neprincipijelan, već bi označio čin koji do sada nije viđen.

"Da u izbore ulazite u koaliciji sa jednom, a da vlast formirate sa drugom strankom u odnosu na koju ste zapravo i obećavali promjene".

"Nijesu građani glasali Evropsko lice Podgorice da bi se činili ustupci DPS-u, već sasvim suprotno: da bi se vlast promijenila", naveo je Perić.

Moguće da Lazović, koji, kako je naveo Perić, nije ni učestvovao u kampanji u Podgorici, nije kampanju ni medijski pratio, ali bi valjalo da prije takvih tvrdnji nađe ijedno obećanje u toj predizbornoj kampanji koje bi značilo koaliciju sa DPS-om u Podgorici.

“Umjesto zastupanja interesa DPS-a, uz orkestriranu podršku dijela najamnika i budžetski orijentisanih intelektualaca, on bi morao pokazati elementarnu odgovornost u odnosu na volju birača koji su glasali za promjene, a ne za pravljenje dilova koji imaju više nego šićardžijski prizvuk”, poručio je Perić.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније