Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 10. 2014. 18:21 >> 18:20

LEKIĆ I BEJER

Crnoj Gori neophodne reforme

Crnoj Gori neophodne su reforme, posebno na planu rezultata u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, što se između ostalog, i zahtijeva u nedavno objavljenom izvještaju Evropske komisije o napretku Crne Gore, saopštio je predsjednik Demokratskog fronta Miodrag Lekić.

Lekić je danas razgovarao u prostorijama DF-a, sa poslanikom njemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU) u Bundestagu Peterom Bejerom.

Kako je saopšteno iz DF-a Bejer i Lekić su se posebno osvrnuli na bilateralne odnose između dvije države i aktuelno stanje integracionog procesa Crne Gore prema EU.

“Sagovornici su istakli značaj uloge parlamenta, kako u ukupnom političkom životu, tako i u procesu evropskih integracija Crne Gore kao prioritetnog puta zemlje na spoljnopolitičkom planu”, saopšteno je iz DF-a.

Bejer i Lekić su ukazali na potrebu kontinuiniranog međusobnog dijaloga kao dijela ukupne parlamentarne saradnje.

Sastanku je prisustvovala i ambasadorka Njemačke u Crnoj Gori, Gudrun Elizabet Štajnaker.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније