Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 10. 2014. 07:51 >> 07:53
14

BEČIĆ PORUČIO

Za Peđu i Milana nema mjesta u SNP-u

Funkcioner SNP-a Aleksa Bečić rekao je da ne osjeća da se podrška članova i simpatizera te partije koncepciji „Mladost. Mudrost. Hrabrost” razlikuje širom Crne Gore.

 

On je rekao da članstvo i glasači koji 17 godina vode herojsku borbu bez ikakvog ličnog interesa posmatraju SNP i interes partije istim očima.

"Bez obzira na to u kom gradu ili dijelu Crne Gore se nalaze“, rekao je Bečić za Dan.

On je najavio da će na partijskom kongresu prihvatiti kandidaturu za predsjednika SNP-a, navodeći kako je SNP velika partija, koja kao takva uvijek ima zadatak da sprovede fer i demokratski postupak, kako bi odrazila volju članova i simpatizera, jer je to cilj njenog postojanja i djelovanja. 

„Partija je već u svojoj istoriji imali priliku da na kongresu bira između više kandidata, tako da to nije ništa novo. Atmosfera koja se ovih dana osjeća na sastancima mjesnih organizacija samo potvrđuje veliku podršku i vjeru da vizija „Mladost.Mudrost.Hrabrost” predstavlja budućnost i put uspjeha koji će omogućiti da konačno dođe do promjena i da SNP poslije 17 godina pobijedi na izborima i bude nosilac nove demokratske vlasti u Crnoj Gori“, rekao je Bečić.

Govoreći o tome hoće li, ako pobijedi u trci za predsjednika partije, ponuditi bivšim funkcionerima SNP-a koji u međuvremenu nijesu našli novi politički angažman da se vrate u stranku, Bečić je kazao da je 2012. godine u susret parlamentarnim izborima, nakon jednog politički neprihvatljivog načina formiranja Demokratskog fronta i nekorektnog odnosa prema SNP-u kao najjačoj opozicionoj partiji, došlo do poznatih dešavanja koja su rezultirala odlaskom iz SNP-a jednog broja bivših funkcionera partije, prije svega Predraga Bulatovića i Milana Kneževića. 

„Ukupnoj javnosti je poznato da sam, zajedno sa svojim kolegama, veoma aktivno i dosledno branio SNP od svih napada i podmetanja u tom veoma složenom periodu po našu partiju i uvijek ću to činiti ukoliko se za to ukaže potreba, bez obzira na to da li takvi napadi dolaze od DPS-a ili od predstavnika DF-a. Organi partije su konstatovali prestanak funkcija Predragu Bulatoviću i Milanu Kneževiću i donijeli odluke o njihovom isključenju iz partije, za koje sam i sam glasao, tako da je tu sve kristalno jasno i to se ne može i neće promijeniti“, rekao je on između ostalog.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније