Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 03. 2013. 12:45 >> 12:46
1

PRAVEDNA CRNA GORA

Izbor između dvije tamne politike

Predsjednički kandidati Filip Vujanović i Miodrag Lekić nijesu ponudili obećavajuću politiku, a građani će na izborima odlučivati između predstavnika dvije dominirajuće, ali tamne politike, ocijenila je Pravedna Crna Gora.

“Kampanja Vujanovića i Lekića ogolila je predsjedničke kandidate i upečatljivo pokazala, u kakvom se začaranom krugu nalazi Crna Gora. Oba kandidata, osim međusobnog provincijalnog opanjkavanja, nijesu ponudila ništa što bi se moglo smatrati obećavajućom politikom”, saopšteno je iz Pravedne.

Vujanovićeva retorika i ukupan nastup, kako se navodi, samo su slika neuvjerljivog partijskog političara, koji bi bez mentorstva Mila Đukanovića i zloupotrebe države glatko izgubio izbore.

S druge strane, Lekićeve poruke su primjer smušene političke ponude iza koje se krije pokušaj pakovanja velikosrpske ideologije u reformističko ruho­, smatraju u Pravednoj.

Ostatak kampanje će, kako se ocjenjuje, samo dodatno pokazati u kojoj je mjeri Crna Gora dovedena pred beznadežan politički izbor.

“Zato će građani odlučivati između dva kandidata koji predstavljaju dvije nesumnjivo dominirajuće, ali tamne politike”, saopšteno je iz Pravedne.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније