Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 02. 2015. 10:23 >> 10:23

DEDEIĆ PORUČIO

"Zavetnici" partneri Srpske liste

Srpska lista u ,,Zavetnicima'' vidi partnera za saradnju u procesu zaštite prava srpskog naroda u Crnoj Gori, kazao je predsjednik SL Dobrilo Dedeić.

Delegacija Srpske liste prisustvovala je u Beogradu Skupštini Srpskog sabora ,,Zavetnici'' na poziv lidera te organizacije Stefana Stamenkovskog.

Radnom dijelu Skupštine ,,Zavetnika'' prisustvovali su delegati iz svih srpskih zemalja, uključujući i Crnu Goru.

Kako se navodi u saopštenju SL, Dobrilo Dedeić je ,,Zavetnicima'' čestitao na tom značajnom organizacionom iskoraku i naglasio da Srpska lista u ,,Zavetnicima'' vidi partnera za saradnju u procesu zaštite prava srpskog naroda u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju SL.

,,Mi hoćemo da Zavetnici i druge patriotske orgaizacije budu sa nama, ruku pod ruku, bratski i solidarno, u borbi za srpsko duhovno, kulturno, i na kraju, zašto kriti, državno jedinstvo'', rekao je Dedeić.

Stefan Stamenkovski upoznao je delegaciju Srpske liste sa ambicijom ,,Zavetnika'' da, kao politički pokret, nastupe na narednim srpskim državnim izborima sa svima koji dijele minimum njihovih principa. Cilj je da budu zastupljeni u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, navodi se u saopštenju.

,,Zavetnici su, u svojim programskim aktima i deklaracijama, istakli naglašenu brigu za srpsku Crnu Goru i Republiku Srpsku", zaključuje se u saopštenju Srpske liste.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније