Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 04. 2013. 17:51 >> 18:04
3

PORUKA

SDP kandidatima: Mir i stabilnost prije svega

Socijaldemokratska partija zahvalila se svojim biračima koji su, kako se u pisanoj izjavi navodi, prepoznali njihovu čistu i dosljednu politiku u odbrani Ustava i osnovnih građanskih vrijednosti. Potpredsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore Raško Konjević izjavio je da je politika te partije na predsjedničkim izborima dobila podršku preko 30.000 građana Crne Gore.

 

 „Očigledno je da bi rezultat suverenističkih političkih snaga bio značajno bolji da je na ovim izborima bilo kandidata koji ni na jedan način nijesu dovodili u pitanje temelje državotvorne politike“, navodi se u pisanoj izjavi SDP-a koju je potpisao Konjević.

 SDP je poručio predsjedničkim kandidatima da moraju znati da funkcija za koju su se kandidovali prvensteno obavezuje na čuvanje međunarodnog ugleda Crne Gore.

 „Pozivamo oba predsjednička kandidata da budu svjesni da su ovo izbori za samo jedan mandat, a da moraju, ono što su govorili u kampanji, sada i dokazati na djelu – da je mir i stabilnost Crne Gore iznad svega“, izjavio je Konjević.

Iz SDP-a su pozvali Državnu izbornu komisiju da u skladu sa zakonom, izborni proces dovede do kraja i utvrdi nesumnjiv rezultat, kako bi se obezbijedilo povjerenje u izborni proces.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније