Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 07. 2015. 17:07 >> 16:59
2

ODBOR ODLUČIO

Delić v.d. predsjednika pljevaljskog SDP-a

Pljevaljski Odbor Socijaldemokratske partije (SDP) na današnjoj sjednici za vršioca dužnosti predsjednika tog tijela izabrao je Sabahudina Delića.

 

Odbor je, kako je saopšteno iz SDP-a, jednoglasno uputio poziv svim pljevaljskim Socijaldemokratama  da, kako su kazali, ne nasjednu na manipulacije, dezinformacije i obmane koje dolaze od strane bivših članova partije.

“Obmane imaju cilj da što veći broj istinskih članova SDP u Pljevljima napuste partiju i postanu članovi neke nove, minorne, koja ne baštini ideje izvorne socijaldemokratije”, navodi se u saopštenju.

U pljevaljskom Odboru smatraju da je evidentno i da njihovi bivši partijski drugovi, uz parolu očuvanja partije, koju su zastupali na nedavno održanom Kongresu sada ruše stranku koju su 25 godina gradili.

“Odbor  poziva  bivšeg člana SDP-a i dojučerašnjeg  predsjednika  OO SDP da vrati odbornički mandat iz lokalnog parlamenta,koji je dobio zahvaljujući SDP-u, kao i mjesto u Upravnom odboru „Rudnik uglja“ AD Pljevlja, koje mu pripada po mandatu SDP-a”, navodi se u saopštenju.

Iz pljevaljskog Odbora su najavili i da će početi sa pripremama za održavanje Konvencije u čijoj pripremi će se razgovarati sa svim članovima SDP-a u Pljevljima.

Današnjoj sjednici su prisustvovali potpredsjednica SDP-a Mirel Radić- Ljubisavljević i član Predsjedništva SDP Ervin Spahić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније