Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 07. 2015. 11:00 >> 10:52

SDP TUZI

Ostaju uz Krivokapića

Odbornici Socijaldemokratske partije (SDP) u Tuzima ostaće uz partijskog lidera, Ranka Krivokapića.

Na sastanku Odbora SDP-a Gradske opštine Tuzi, kako su istakli, prisustvovali su svi predsjednici mjesnih organizacija SDP-a, s odbornicima Socijaldemokratske partije u Gradskoj opštini Tuzi, Ismetom Đokovićem i Selmanom Adžovićem.

Jednoglasno su, navode, izjasnili da će na postupke već bivših članova SDP-a, Vujice Lazović i Ivana Brajovića, odgovoriti, upravo onako kako su se oni izjašnjavali u predkongresnim aktivnostima.

„Jedinstvo partije i principa socijaldemokratije su za nas jedino opredjeljenje sa kojim ćemo se rukovoditi u očuvanju 25 godina na pravoj strani istorije. U navedenom kontekstu svi ostajemo i dalje članovi naše Socijaldemokratske partije uz jedinog legitimno izabranog partijskog lidera Ranka Krivokapića. Članstvo SDP-a Tuzi uvijek će pamtiti gospodinu Lazoviću što nam je oduzeo demokratsko pravo da imamo svoje legitimno izabrane delegate na VIII partijskom Kongresu i onemogućio izbor predstavnika SDP-a Tuzi u Glavnom odboru partije“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније